Sensolite – Fényterápia

  Mi is a fényterápia pontosan?

A fényterápiás kezelés a régióban egyedülálló egészségügyi szolgáltatás, melynek alapja egy olyan orvostechnikai eszköz, amely a gyógyítás számos területén alkalmazható.

A technológia alapja a polarizált fény kibocsájtására alkalmas lámpaszerkezet, mely az 1 cm-es behatolási mélységnek köszönhetően eléri a kapilláris erekben keringő vért. A teljes testfelület kezelésére alkalmas polarizáltfény-terápiás ággyal (fényágy) mobilizálni lehet a szervezet természetes, immunitásért felelős erőit, védekező mechanizmusait, a terápia hatására tapasztalataink szerint a szervezetben öngyógyító folyamatok indulnak be, így hatékonyan tudunk fellépni egyes egészségügyi panaszokkal szemben.

A 80-as évek elején Fenyő Márta fizikus és kutatócsoportja fedezte fel, hogy a polarizált fény minden biológiai rendszeren stimulációs hatást fejt ki, mely serkenti a szervezet védelmi és öngyógyító képességét. A technológia végül Svájcból indult világhódító útjára.

A rendszer korábbi változatai egyes testrészekre voltak eredményes hatással (sebek, sérülések, bőrproblémák kezelése), melyek vizsgálata alapján megállapították, hogy a rendszer jótékony hatással van a szervezet oxigénellátására és a vérkeringés fokozására.

Az ezen eredmények és tapasztalatok alapján kifejlesztett polarizált fényágy már a teljes szervezetre egységes hatást gyakorol. a biológiai serkentő hatás gyorsan eljut a szervezet összes sejtjéhez, szervéhez (például a szívbe, a májba, a gyomorba, a lépbe, a vesékbe, a belső elválasztású mirigyekbe, stb.) és pozitív módon befolyásolja azok működését.

A Sensolite polarizáltfény – terápiás eszköz az Egészségügyi Minisztérium (Egészségügyi Tudományos Tanács Tudományos és Kutatásetikai Bizottságának) pozítiv szakmai-etikai véleményével rendelkezik.

A Sensolite az Európai Unióban hivatalosan bejegyzett orvostechnikai eszköz. Az eljárás hatékonysága különböző betegségek kezelésében nem csak tapasztalati eredményeken alapul, hanem a hagyományos orvoslásban tudományosan igazolt, tanúsítvánnyal elismert evidencia.

A KEZELÉSEKRŐL ÉRDEKLŐDJÖN A RECEPCIÓN!

BEVEZETŐ AKCIÓNKBAN MOST 2 500 FT / ALKALOM ÁRON VEHETI IGÉNYBE EZT A SZOLGÁLTATÁST!

  Alkalmazási területek és csomagok

Mire alkalmazható pontosan? A-Z.

Allergia bővebben >>

Belső szervek panaszai bővebben >>

Égési sérülések bővebben >>

Immunerősítés gyermekeknek és felnőtteknek bővebben >>

Kismamáknak bővebben >>

Koncentráló – képesség növelő  bővebben >>

Mentális egyensúly bővebben >>

Pattanásos bőr bővebben >>

Pikkelysömör – ekcéma bővebben >>

Rehabilitáció bővebben >>

Reuma/ízület bővebben >>

Sportsérülés bővebben >>

Szépség bővebben >>

Változó kor bővebben >>