5700 Gyula, Béke sugárút 8. | ( Hartă) | Hotel: +36 70 676 9774 | Restaurant: +36 20 427 6205 | Contact

SENSOLITE – TERAPIA CU LUMINĂ

Mi is a fényterápia pontosan?

A fényterápiás kezelés a régióban egyedülálló egészségügyi szolgáltatás, melynek alapja egy olyan orvostechnikai eszköz, amely a gyógyítás számos területén alkalmazható.

A technológia alapja a polarizált fény kibocsájtására alkalmas lámpaszerkezet, mely az 1 cm-es behatolási mélységnek köszönhetően eléri a kapilláris erekben keringő vért. A teljes testfelület kezelésére alkalmas polarizáltfény-terápiás ággyal (fényágy) mobilizálni lehet a szervezet természetes, immunitásért felelős erőit, védekező mechanizmusait, a terápia hatására tapasztalataink szerint a szervezetben öngyógyító folyamatok indulnak be, így hatékonyan tudunk fellépni egyes egészségügyi panaszokkal szemben.

A 80-as évek elején Fenyő Márta fizikus és kutatócsoportja fedezte fel, hogy a polarizált fény minden biológiai rendszeren stimulációs hatást fejt ki, mely serkenti a szervezet védelmi és öngyógyító képességét. A technológia végül Svájcból indult világhódító útjára.

A rendszer korábbi változatai egyes testrészekre voltak eredményes hatással (sebek, sérülések, bőrproblémák kezelése), melyek vizsgálata alapján megállapították, hogy a rendszer jótékony hatással van a szervezet oxigénellátására és a vérkeringés fokozására.

Az ezen eredmények és tapasztalatok alapján kifejlesztett polarizált fényágy már a teljes szervezetre egységes hatást gyakorol. a biológiai serkentő hatás gyorsan eljut a szervezet összes sejtjéhez, szervéhez (például a szívbe, a májba, a gyomorba, a lépbe, a vesékbe, a belső elválasztású mirigyekbe, stb.) és pozitív módon befolyásolja azok működését.

A Sensolite polarizáltfény – terápiás eszköz az Egészségügyi Minisztérium (Egészségügyi Tudományos Tanács Tudományos és Kutatásetikai Bizottságának) pozítiv szakmai-etikai véleményével rendelkezik.

A Sensolite az Európai Unióban hivatalosan bejegyzett orvostechnikai eszköz. Az eljárás hatékonysága különböző betegségek kezelésében nem csak tapasztalati eredményeken alapul, hanem a hagyományos orvoslásban tudományosan igazolt, tanúsítvánnyal elismert evidencia.

A KEZELÉSEKRŐL ÉRDEKLŐDJÖN A RECEPCIÓN!

BEVEZETŐ AKCIÓNKBAN MOST 2 500 FT / ALKALOM ÁRON VEHETI IGÉNYBE EZT A SZOLGÁLTATÁST!

 

Alkalmazási területek
és csomagok

Mire alkalmazható pontosan? A-Z.

Allergia  bővebben >>

Belső szervek panaszai  bővebben >>

Égési sérülések bővebben >>

Immunerősítés gyermekeknek és felnőtteknek bővebben >>

Kismamáknak bővebben >>

Koncentráló- képesség növelő  bővebben >>

Mentális egyensúly bővebben >>

Pattanásos bőr bővebben >>

Pikkelysömör – ekcéma  bővebben >>

Rehabilitáció bővebben >>

Reuma/ízület bővebben >>

Sportsérülés bővebben >>

Szépség bővebben >>

Változó kor  bővebben >>

SENSOLITE – TERAPIA CU LUMINĂ

Ce este terapia cu lumină?

 

Terapia terapiei cu lumină este un serviciu unic de asistență medicală în regiune, bazat pe un dispozitiv medical care poate fi folosit în multe zone de vindecare.

Tehnologia se bazează pe o lumină polarizată dintr-un o structură de lampă, datorită adâncimii de penetrare de 1 cm ajunge la sângele care circulă în vasele capilare. Patul polarizat de terapie cu lumină (pat de lumină) potrivit pentru manipularea întregii suprafețe a corpului, pentru a mobiliza puterile naturale ale imunității organismului, mecanismele defensive. Ca rezultat al terapiei noastre, experimentăm procese de auto-vindecare în organism, astfel încât să putem aborda în mod eficient unele plângeri de sănătate. La începutul anilor 80, echipa de fizicieni și cercetători a lui Márta Fenyő a descoperit că lumina polarizată a avut un efect stimulator asupra fiecărui sistem biologic, care stimuleaza abilitatea organismului de a se auto-vindeca, în cele din urmă, tehnologia a început să cucerească lumea prin Elveția.

Versiunile anterioare ale sistemului au avut un anumit efect asupra anumitor părți ale corpului (răni, leziuni, probleme ale pielii), pe baza căreia sa constatat că sistemul are efecte benefice asupra alimentării cu oxigen și circulației organismului.

Patul polarizat realizat pe baza acestor rezultate și experiențe are un impact uniform asupra întregului corp. Acțiunea stimulatoare biologică ajunge repede la toate celulele și organele corpului (cum ar fi inima, ficatul, stomacul, splina, rinichii, glandele de secreție internă etc.) și are un efect pozitiv asupra funcționării lor.

Instrumentul pentru terapia cu lumină polarizată Sensolite – a primit o opinie etică profesională pozitivă prin partea Ministerului Sănătății (Comitetul de etică științifică și de cercetare al Consiliului științific al sănătății). Sensolite este un dispozitiv medical înregistrat oficial în Uniunea Europeană.

Eficacitatea procedurii în tratarea diferitelor boli se bazează nu numai pe rezultatele experimentale,

ci și pe dovedite și certificate științific în medicina tradițională.

 

ÎNTREBAȚI DESPRE TRATAMENTELE DE LA RECEPȚIE!

ÎN OFERTA NOASTRĂ INTRODUCTIVĂ, ACUM PUTEȚI UTILIZA ACEST SERVICIU LA PREȚUL 2500 HUF / OCAZIE.

 

Domenii de aplicare și pachete

Ce poate fi folosit exact? A-Z.

 

 

Alergie
Plângeri ale organelor interne
Arsuri
Imbunătățirea imunității pentru copii și adulți
Creșterea capacității de concentrare
Echilibru mental
Piele cu acnee
Psoriazis – eczemă
Reabilitare
Reumatism / îmbinare
Leziuni sportive
Frumusețe
Vârsta variabilă

Citește mai mult: