Kényelem, egészség és biztonság

A páratlan kényelem és egészséges környezet ma már természetes elvárás, ami azonban fokozható:

A Hotel Komló franciaágyai extra méretű, antiallergén és süppedésmentes matracokkal készültek. Hotelünket UNIPROF padlótisztítóval, ÖKOLUX takarítógéppel és POWERPROF nagyteljesítményű takarítórendszerrel takarítjuk, mely a legmagasabb takarítási igényeknek és követelményeknek is megfelelnek.

Kérésükre szobájukba helyezzük Aeroguard 4S levegőtisztító berendezésünket, amely gondoskodik róla, hogy allergiás, légúti megbetegedésben szenvedő vagy nehezebben lélegző vendégeinket tiszta, állatszőr és pormentes levegő vegye körül itt tartózkodásuk alatt, ezzel könnyítve tüneteiken és nehézségeiken.

A keleti oldal Superior típusú szobáit a JOLA cégcsoport által gyártott, elektromosan vezérelt redőnyökkel szereltük fel. Távirányítójuk segítségével tetszőlegesen tudják beállítani a kívánt állást, amin egy gombnyomással azonnal változtatni tudnak. Nálunk a vendég kényelme a legfontosabb, mindent megteszünk azért, hogy még a felkelő nap sugarai se zavarhassák meg pihenésében!

Joggal várja el tőlünk, hogy Ön, családja, valamint tárgyi értékei biztosítva legyenek szállónkban. Ezt nem csak a ma már természetes 24 órás személyzeti szolgálattal és biztonsági előírásokkal biztosítjuk, annál többet nyújtunk:

Zárt parkolónkban a parkolás díja 2.000Ft/éj  és kizárólag a Hotel Komló**** vendégei használhatják, a legmodernebb sorompótechnikához tartozó belépőkódot már foglalás után megkapják! Hogy szállodánkban személyes értékeiket is teljes biztonságban tudják, szobáinkat széfekkel szereltük fel, ahová akár egy laptopot is elhelyezhetnek, az Önök által megadott kódot megadva.