Gyulai várfürdő – Aquapalota, gyógyfürdő és strand

KERÜLJE EL A SORBANÁLLÁST ÉS VÁSÁROLJA MEG FÜRDŐBELÉPŐJÉT NÁLUNK!

Az Aquapalota és Élményfürdő

A Gyulai Várfürdő 2013-as nagyberuházásaként létrejött Gyulai Aquapalota egész évben várja vendégeit. Elsősorban azokra számítanak, akik nem a gyógyvíz miatt keresik fel Gyulát.

A 6000 m2-es komplexumban, mintegy 900 m2 vízfelület, sodrófolyosó, fekvő és állómasszázsok, buzgárok és vízesések, ugrómedence, nyakzuhanyok, családi csúszda, fényalagút csúszda, Magyarországon egyedüli „fel(l)lejtő” fánkos csúszda biztosít felejthetetlen élményt.

Természetesen a gyermekes családokra is gondoltak: a baba- és gyermekmedencék mellett korosztályonként elkülönített játszóterek állnak a kicsik rendelkezésére.

Amíg gyermekeik önfeledten szórakoznak, addig a szülők akár a vízibárban, akár a szaunavilágban is hódolhatnak az élvezeteknek. Ahogy egy komoly fürdőhöz illik, a szolgáltatásokhoz tartozik a gyermekfelügyelet és az animátori szolgálat.

 

Gyógyfürdő
A 16 medencés, 5000 m2 vízfelületű Gyulai várfürdő 72 C fokos vize 2000 méter mélyről érkezik, az alkáli-hidrokarbonátos-kloridosgyógyvíz mozgásszervi megbetegedések, krónikus idegbántalmak, gyulladásos nőgyógyászati panaszok kezelésére és műtétek utáni rehabilitációkra egyaránt alkalmazható.

Egész évben reumatológus szakorvosi felügyelet működik, igen népszerű emellett az iszappakolás, súly- és szénsavasfürdő, a tangentor és elektroterápiás kezelés, az orvosi masszázs, a gyógyúszás és a gyógytorna.

A 8,5 hektáron, az Almássy-kastély egykori területén, pazar botanikai környezettel bíró fürdőt a 200 éves őspark, 100 féle fa, bokor, cserje varázsolja országszerte különlegessé és egyedülállóvá!

A Strandfürdő a könnyedebb nyári felfrissülésre vágyókat várja, 25 és 50 m-es medencével, hullám- és csúszdás medencével, gyermek vízi-világgal.

bővebben