Év szállása – Nyereményjáték

A Komló Hotel **** Év szállása 2017 nyereményjátékának hivatalos Részvételi és Versenyszabályzata

 

 

 1. Szervező Gyulai Komló Kft. 5700 Gyula Béke sgrt. 8. Cégjegyzékszám: 04 09 002931.
 2. A Nyereményjáték (továbbiakban: Játék) időtartama A Játék 2017. október 12. 14:00 órától 2017. november 2-án 14:00 óráig tart. A játék során érvényes szavazatot kell leadni a szallas.hu/evszallasa/komlo-hotel-gyula internetes címen, melyről a visszaigazoló sms-t, illetve emailt a kampány végéig meg kell őrízni, a szavazás érvényességének bizonyítása érdekében. A szavazás után az alábbi facebook kiírás alá elhelyezni a „Szavaztam!” feliratot: https://www.facebook.com/KomloHotelGyula/posts/284736041931149

 

 1. Részvételi feltételek és Versenyszabályzat A Játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött, az illetékes magyar hatóság által kiadott érvényes személyigazolvánnyal rendelkező, cselekvőképes magyar állampolgár, aki a nyereményjáték 2. pontban megnevezett időtartamán belül az adott domain alatt érvényes szavazatot ad le.
 2. Az elvesztett visszaigazoló sms és email hibájáért a Szervező semmilyen felelősséget nem vállal. 4.3 a). A külső weboldal, illetve a Facebook esetleges üzemzavaráért a pályázat kiírója felelőséget szintén nem válal.
 3. A nyeremények:
 • 3 nap / 2 éjszaka szállás – a Komló Hotel egyik lakosztályában – előzetes időpontegyeztetés alapján – all inclusive ellátással. A nyereményt 2018. május 31-ig lehet felhasználni.
 • 3 db vacsorameghívás két fő részére a gyulai Komló Étterembe – italfogyasztással
 • 10 db – 10 perces szaunahasználat a Komló Szolárium felajánlásában
 • 10 db – 20 perces Sensolite kezelés a Gyulai Sensolite felajánlásában

 

 1. A nyertes kiválasztása: A felajánlások nyerteseit 2017. november 2-án egy 3 tagú sorsolási bizottság közjegyző jelenlétében fogja kisorsolni. A nyertesekkel való kapcsolatfelvétel Facebook üzenet formájában történik. A szavazás érvényességének bizonyítása után a nyeremény átvételének lehetőségéről szintén a közösségi médián keresztül fogjuk értesíteni a szerencséseket.
 2. A szavazáson résztvevő játékosok a szallas.hu jóvoltából egy 2 000 Ft értékű ajándékutalvánnyal is gazdagodnak, illetve a partner sorsolásán is részt vehetnek, ahol 10 értékes wellness hétvégét nyerhetnek!
 3. Nyeremények átvétele: Szervező a fődíjat és az egyéb díjakat november 15-ig a nyertesekkel történő egyeztetést követően adja át. A díj átvétele történhet személyesen, vagy postai úton. A díj készpénzre nem váltható, a szervező engedélyével viszont átruházható.
 4. Általános rendelkezések

9.1 A Játékban való részvétel önkéntes.

9.2 A Pályázó a Pályázat elküldésével elismeri, hogy teljes körűen megismerte a Részvételi Feltételeket és Játékszabályzatot, és azokat feltétel nélkül elfogadja. Amennyiben a Pályázó a Részvételi Feltételeket – annak bármely rendelkezése tekintetében – nem fogadja el, vagy azzal kapcsolatban kifogást emel, a Játékból kizárásra kerül.

9.3 A Részvételi Feltételeket a Szervező a Játék lebonyolításban résztvevő együttműködő partnere a www.komlohotelgyula.hu internet címen teszi közzé. A Szervező és a Játék lebonyolításban résztvevő együttműködő partnere a promóció teljes időtartama alatt biztosítják a Részvételi Feltételek előbbiek szerinti elérhetőségét.

9.4 A nyeremény átvételével és felhasználásával összefüggésben esetlegesen felmerülő egyéb költségek és kiadások a nyerteseket terhelik.

9.5 A nyereményátadás nyilvános esemény. A Játék nyertesei vállalják, hogy nevük, címük (kizárólag a település megjelölésével) és fényképük nyilvánosságra hozható, és a Szervező és/vagy annak megbízottja minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag a Játékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza, valamint marketing célokra felhasználja. A Pályázó/nyertes hozzájárul a nyereményátadás alkalmával a Szervező által készített fénykép-, hang – illetve videó felvétel készítéséhez, és azok nyilvánosságra hozatalához, időbeli, térbeli és felhasználási módbeli korlátozás nélküli, térítésmentes felhasználásához. A nyertesek a Szervező kérésére ezt aláírásával megerősített nyilatkozatban is elismerik Együttműködő fél a rajta kívül álló okból bekövetkező, bármilyen felmerülő olyan meghibásodásokért, amelyek az alkalmazás működésének átmeneti, időszakonként visszatérő, vagy végleges leállását, szünetelését, illetve az alkalmazás céljának elérését akadályozó, illetve meghiúsító egyéb körülmények bekövetkezését eredményezik, semmilyen módon nem felel, az ezekből kifolyólag felmerült károkért helytállni nem tartozik

 1. Adatvédelem

10.1. A Játékban való részvétel önkéntes. A játék során szolgáltatott személyes adatokat a Szervező valamint a Pályázó írásbeli felhatalmazása alapján a Gyulai Komló Kft. abból a célból dolgozza fel, hogy a Játék nyertesét megállapítsa. Adatkezelési nyilvántartási ügyszám: bejelentés alatt

 1. Együttműködő partnerek és kizárt személyek A Játékot az Gyulai Komló Kft. szervezi. A Játékban nem vehetnek részt a Szervező munkavállalói, a Játékkal kapcsolatos megbízottai, alvállalkozói, továbbá az előbbiek közeli hozzátartozói, illetve akik a jaték marketing céljainak megvalósulásában közvetlen szerepet vállalnak, valamint azok közeli hozzátartozói a Ptk b) pont szerint.