5700 Gyula, Béke sugárút 8. | (térkép) | Hotel: +36 70 676 9774 | Étterem: +36 20 427 6205 | Kapcsolat

Standard

Foglalás részletei
Érkezés
éjszaka
Elutazás
Szobák
Szoba 1
Felnőttek
Gyerek

Standard

Ágy
Férőhelyek száma2
Nézetváros
WifiIgen
SzéfSzéf
Őrzött parkolóŐrzött parkoló
TelevízióTelevízió
KlímaKlíma
MinibárMinibár

Felszereltség

Standard  szobáink berendezésénél tökéletesen érvényesül a szállodára kialakított Art-deco stílus. Kifinomult, letisztult és könnyed. Színeit tekintve kifinomult eleganciára, a letisztult formákra és színekre és a természetes anyagok használatára törekedtünk. A bézs és barna színek árnyalatainak összhangja, az egyedi bútorzat és prémium textilek varázsolják kellemes, otthonos hangulatúvá az egész szállodát. Standard egy légterű szobáink ideális választás lehet pároknak, vagy üzleti utat tervező vendégeinknek. Standard szobáink nem pótágyazhatóak. A szobában franciaágy található, a matrac mérete 160cm*200cm*16cm. Standard típusú szobáink többsége Nyugati fekvésű, így a Béke sugárútra néz.

Minden szobánk légkondicionált és rendelkezik fürdőszobával (zuhanyzós). Szobáinkban hajszárító, telefon, mini-bár és LCD televízió található. Kényelmét a hűtő – fűtő klímaberendezés valamint az egész házban elérhető Wifi teszi teljessé.

Pótágyazás tekintetében, némelyik lakrészünk lehetővé teszi, érdeklődjön recepciós kollégáinknál.

A szálloda megközelíthetőségét tekintve akadálymentes. Standard szobáink megközelítőleg 15-18 négyzetméter alapterülettel rendelkeznek. Minden szobánk nemdohányzó. Standard típusú szobából 14db áll vendégeink rendelkezésére.

Galéria

Room types

[masterslider alias=”standard-hu”]