5700 Gyula, Béke sugárút 8. | (térkép) | Hotel: +36 70 676 9774 | Étterem: +36 20 427 6205 | Kapcsolat

29 jún

Öt dolog, amiért el kell látogatnod Gyulára

A veszélyhelyzet elmúltával talán már mindenki számára kikristályosodott, hogy az idei nyaralás teljesen más lesz, mint korábban. A turisztikai elemzések azt mutatják, hogy a hazai vendégek nagyobb százaléka a belföldi vakációzás mellett teszi le voksát. A különféle felmérések alapján és a mi személyes tapasztalatunk szerint is nagyon úgy fest, hogy az idén a kis hotelek lesznek a nyár “slágerei”. Mindezeken felül rendkívül fontos, hogy az adott szállás a szokásosnál jobban ügyeljen a higiéniára, illetve rugalmas legyen a foglalások tekintetében.

Úgy érezzük, hogy már csak a fentebb említett okok és elvárások miatt is lesz a Komló Hotel az ideális választás a nyári vakációhoz!

De nézzük, milyen élményeket is tartogat a hotel, illetve Gyula városa az idelátogatók számára!

VÁRFÜRDŐ

Eleink nemes egyszerűséggel a „Vizek városának” nevezték el Gyulát, melynek az egyik leglátogatottabb turisztikai célpontja az Almásy-kastély szomszédságában 8 és fél hektáron elterülő Várfürdő. Az ország egyik legszebb és legnagyobb létesítménye méltán érdemelte ki a négy évszakos jelzőt, hiszen szolgáltatásai – a medencék sokasága és a hatalmas szaunavilág az év minden napján tökéletes kikapcsolódási lehetőséget biztosít mindenkinek. A fürdő kedvelt hely a gyógyturisták körében is, hiszen az alkáli hidrogénkarbonátos gyógyvíz kiváló immunerősítő, remek hatással bír különböző bőrbetegségek kezelésében és mozgásszervi problémák esetén is erősen javallott. A balneoterápia keretében kezelések sokaságát vehetik igénybe, s akár egy 7-14 napos kúra után teljesen regenerálhatják szervezetüket.

Az ország fürdőinek kínálatát tekintve nyugodtan kijelenthetjük, hogy a kastélyhoz tartozó és régebben „Lovardaként” funkcionáló gyógymedencék az ország egyik legkultikusabb helyén leltek új otthonra és talán a legexkluzívabb élményt nyújtják a gyógyulni vágyó réteg számára.

Természetesen a fürdőben a fiatalabb  korosztályra is rengeteg csalogató élmény vár, az Aquapalota gyermekbarát szolgáltatásaival, medencéivel és csúszdáival többször is rangos elismeréseket zsebelt be és nyerte el méltán az „Év fürdője” kitüntetést is. A Castello szaunapark talán az ország egyik legszebb szaunaparadicsomába invitálja a vendégeket, a kül- és beltéri kabinok sokasága, a hatalmas pihenőtér és a szaunaszeánszok változatossága igazán tartalmas feltöltődést kínál.

A Komló Hotel vendégei számára különleges belépőket is biztosít, melyek napi kétszeri belépésre jogosítják fel használóikat, így nyújtván sokkal nagyobb rugalmasságot. Ha szeretik, hogy minden szempár Önökre tapad, akkor igénybe vehetik privát transzfer lehetőségünket is, hiszen Retro kisautónk garantáltan vonzza a tekinteteket, a gyulai turisták egyik legnagyobb kedvence.